?

Log in

No account? Create an account
 
 
12 August 2009 @ 01:54 pm
Irasshai^^  
Sziasztok!

Üdv itt, a Secret Hearts community-jén! A Key to Secret Hearts-ot (milyen fantáziadúsak vagyunk, nee? >.<) azért hoztuk létre, hogy végre tudjunk egy kicsit "beszéltetni" titeket is. Ugyanis az oldalon nem lehet kommentelni, a chat kihalt, a vendégkönyvbe meg nem sokan írtak (de aki írt, annak ezermillió chuu és így tovább).

Hogy miket is tegyetek fel ide...
Gondoltuk sokatok foglalkozik ficírással, rajzolással vagy dizájnolással, háttérkép-készítéssel. Hát most itt a lehetőség, hogy büszkélkedjetek vele. Várjuk a fanfiction-öket, fanart-okat, LJ és web dizájnokat, háttereket és persze ami a legfontosabb: a legfrissebb híreket, képeket kedvenc bishijeitekről, animéitekről, mangáitokról, doramáitokról. Vagy találtatok valami megdöbbentőt, vicceset? Ide vele, hadd nevessünk mi is! Egyszóval (vagyis inkább kettővel): Legyetek kreatívok!

A szabályzatot a profilon találjátok. Kérünk mindenkit, olvassa el! (Tényleg nem hosszú :)) Akinek gondjai vannak az LJ-vel, az megtalálja a tutorialt, amit készítettünk, az oldalon. Ha más kérésetek, kérdésetek, problémátok akad, bátran kommenteljetek és/vagy küldjetek emailt, üzenetet nekünk.

 
 
Milyen a hangulatod?: pleasedpleased
Mit hallgatsz?: DJ SHINYA - never lose myself
 
 
 
marika9216marika9216 on October 20th, 2010 11:39 pm (UTC)
Sziasztok srácok megkaphatnám az új oldalatok linkjét?